Move Your Balance
Change Your Mindset

Maak je geest wakker

Gesprekszaal

Laten we gedachten delen

Stuur ons een bericht en we nemen binnen de 2 werkdagen contact met je op!

Contacteer ons

Ann

Ann Peere

Ann is een energiek & vrolijk groepsmens die gezond en drive in de juiste dosis met elkaar combineert.
+ 20 jaar ervaring in Management, Telecommunicatie en Sales is het een roeping om deze opgebouwde skills te delen.

Als vrouw in de bedrijfswereld ontwikkelde zij haar vaardigheden door middel van training en
coaching.

Een echte People Manager met een pure, eerlijke aanpak.

Vertrouwen, correctheid maar vooral gevoel en empathie zijn de rode draad in alles wat zij onderneemt.

Ze heeft ruime ervaring in het aansturen van teams waardoor ze de noden aanvoelt.

Haar hands on aanpak zorgt er dan ook voor dat alvorens jij het uitspreekt zij er al mee aan de slag gaat.

Het is dan ook haar persoonlijke missie om mensen binnen organisaties zowel 1 op 1 als in team te helpen verder te ontwikkelen en zo het maximum van zichzelf te geven.

Als coach haalt ze haar energie en voldoening uit het zien evolueren van teams, mensen te zien openboeien en het groeien in alles wat ze ondernemen.

Ann Peere links

Lovende Verhalen

Ann, staat altijd klaar om je te helpen en je terug in de juiste richting te krijgen. Een warm en empathische madam die spreekt uit ervaringen en vanuit haar hart. Die je echt wil helpen groeien als persoon en er altijd haar tijd voor neemt. Het voelt als thuiskomen als ik bij je ben. Jij luistert en weet de juiste dingen aan te pakken. Uiteraard moet ik het zelf doen maar met jouw steun en opvolging ben ik al een ander persoon en dit in maar een paar gesprekken. De frequentie van gesprekken mag ik zelf aangeven naar mijn eigen ritme en noden. Dankjewel Ann je bent een topper.
Anoniem
Dankzij jouw onbevooroordeelde visie en rationele raad, is het me relatief rap gelukt om in plaats van 'angst en 'paniek' te leven, die gevoelens gewoon te omarmen en eigenlijk tot het besef te komen dat die spoken uit mijn verleden daadwerkelijk gewoon naweeën zijn uit wat ooit was en ik mijn authenticiteit en oprechtheid niet in vraag mocht blijven stellen daardoor. Absoluut oprechte dank voor deze ondersteuning, ook voor het feit dat ik me niet als zomaar een nummer voel (wat ik bij enkele psychologen dan wel weer had).
Anoniem
Mijn persoonlijke intentie bij Ann was het vinden van meer mentale rust. Ann is een warm persoon met heel wat mensenkennis. Vooral een luisterend oor, zonder ook maar te oordelen. Onze gesprekssessies heb ik ervaren als verhelderend en gaf me telkens nieuwe inzichten. Ik heb opnieuw inzicht gekregen om boven de situaties te staan en daardoor veel beter te kunnen inschatten en oordelen. Ann gaf me ook voldoende handvatten mee om in de toekomst niet opnieuw terug in mijn valkuilen te stappen.
Anoniem