Move Your Balance
Change Your Mindset
burn-out

Loopbaanbegeleiding wat houd het in?

Tijdens de coaching sessies van de loopbaanbegeleiding gaan we samen op zoek naar de ideale uitdaging die uw leven kan veranderen. Misschien is een carrièreswitch precies wat u nodig heeft, of zijn er groeimogelijkheden bij uw huidige werkgever waarvan u niet zeker weet hoe u ze moet benutten.

Bij Move Your Balance bieden we verschillende trajecten aan om u te helpen een betere en haalbare ‘work-life balance’ te vinden. Onze aanpak is gericht op het begrijpen van uw unieke behoeften en doelen, en het ontwikkelen van een plan dat u helpt om deze te bereiken.

Voelt u zich niet meer tevreden in uw huidige baan? Verlangt u naar verandering en een betere balans tussen werk en privé, maar weet u niet precies wat mogelijk is of hoe u dit moet aanpakken? Loopbaanbegeleiding kan u hierbij helpen. Wij bieden begeleiding en ondersteuning om u te helpen uw carrièredoelen te bereiken en een gezondere werk-privé balans te vinden.

Welke Trajecten kunnen wij U aanbieden

Een geslaagde carriereswich

Groeien binnen uw huidige job

Verbeter uw Work – Life Balans

schema

Hoe gaan we tewerk

Neem contact op met Move Your Balance voor een informatief gesprek. Coach Ann staat klaar om u te begeleiden bij het maken van de loopbaankeuze die bij uw wensen past.

Samen met u bekijken we uw vragen en doelstellingen en stellen we een individueel, op maat gemaakt traject voor.

Onze trajecten bestaan uit 7 uur individuele coaching, verdeeld over 4 sessies. Ons doel is om samen met u te streven naar uw ideale werksituatie!

Ann

Waarom loopbaanbegeleiding coaching volgen?

  • Vind de perfecte baan die nauw aansluit bij uw unieke persoonlijkheid, waarden en talenten.
  • Maak gebruik van de begeleidende diensten van een loopbaanadviseur om u te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.
  • Ontvang een concreet en realistisch plan dat u in staat stelt om de stap te zetten naar een nieuwe uitdaging of zelfs uw eigen onderneming.
  • Profiteer van professionele begeleiding met een coach die uw belangen op de eerste plaats zet.
  • We streven ernaar om uw zelfvertrouwen te vergroten, zodat u zich zeker voelt in uw carrièrekeuzes.
  • We maken gebruik van bewezen technieken om uw professionele ontwikkeling te ondersteunen.
logo vdab
coachingatelier

In samenwerking met Het Coaching Atelier biedt
Move Your Balance de mogelijkheid om alle
professionele loopbaan begeleidingstrajecten
te betalen met de loopbaancheques van VDAB.

 

Loopbaancoaching | Het Coachingatelier
(loopbaan-coaching.be)

Getuigenis

Ik wil je hartelijk danken voor de vele uurtjes die we samen hebben doorgebracht in functie van loopbaanbegeleiding. Na een ingrijpende werkervaring, kwam ik nogal ontredderd bij je binnen. Maar je luisterend oor, je eerlijkheid en oprechtheid, je enthousiasme en je diep aanvoelen wat in me leeft, hielpen me om een betere kijk op mezelf en mijn loopbaan te krijgen.

Mijn zelfvertrouwen kon weer groeien! Je stimuleerde me om ‘out of the box denken’ in verband met m’n talenten, waarden, wat me aanspreekt in een toekomstige job,… Dat deed me goed om op die manier m’n gekende en vertrouwde denkpatronen te durven verlaten. Je speelde in op wat ik op dat moment nodig had en liet soms eens je eigen voorbereiding of plannen aan de kant, wat ik super vond en me verder tot de kern bracht.

De ‘uitkomst’ van de begeleiding is enerzijds verrassend, anderzijds gewoon de optelsom van alle inzichten die ik in de loop van die twee maanden heb mogen krijgen en die op het einde als een puzzel in elkaar valt.

Op naar een mooie toekomst!

U komt niet in aanmerking voor loopbaancheques van de VDAB indien u aan één van deze criteria voldoet:

  • U heeft minder dan 7 jaar werkervaring.
  • U volgde de voorbije 6 jaar al 7 uur loopbaanbegeleiding via de VDAB.
  • U woont niet in het Vlaams of Brussels gewest.

Ook zonder; kunt u ons parcours volgen en echt voor uzelf kiezen!

Loopbaanbegeleiding met VDAB-loopbaancheques

Heeft u minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring en heeft u de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding gevolgd? Dan heeft u recht op VDAB-loopbaancheques. Hierdoor betaalt u slechts €10/uur voor een totaal van 7 uur loopbaanbegeleiding.

Tijdens een eerste en gratis infogesprek, bekijken we samen of u recht heeft op gesubsidieerde loopbaanbegeleiding van de Vlaamse overheid.

Heeft u geen recht op VDAB-loopbaancheques? Geen probleem, dan kunnen we u ook verder helpen.

Ann_in_de_zetel

Neem contact op